Boer Kip zoekt vrijwilligers!

Museum Boer Kip is in de winter gesloten.

Het verwarmen van de boerderij is, net als in de tijd van Herman Kip, erg lastig en dat maakt een bezoek in de winter niet aangenaam.
Vanaf 29 april is iedereen weer van harte welkom!

Museum Boer Kip in Zutphen, de Hoven, is een klein maar fijn museum over de kunstwerken en het leven van kunstschilder en boer Herman Kip (Boer Kip).

Mensen komen hier om alles te bekijken over zijn leven en werken. Verder kan je er genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Voor de bezoekers is het belangrijk dat er altijd vrijwilligers zijn om ze te ontvangen, ze rond te leiden en verder te kunnen helpen. Dat geeft vertrouwen en biedt gezelligheid. Museum Boer Kip is een van de toppers onder de bezienswaardigheden in de regio. Hoe leuk zou het zijn als de bezoekers straks een warm onthaal krijgen van jou en jij ervoor zorgt dat het ze aan niks ontbreekt! Er is permanent behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Schroom niet om je aan te melden via ons contactformulier of telefoonnummer 06 – 11 48 59 82. Of kom eens langs! We zijn van 29 april tot 1 oktober open op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.

Boer Kip zoekt vrijwilligers!

Museum Boer Kip is in de winter gesloten.

Vanaf 29 april is iedereen weer van harte welkom!

Museum Boer Kip in het Zutphen, de Hoven is een klein maar fijn museum over de kunstwerken en het leven van kunstschilder en boer Herman Kip (Boer Kip).

Mensen komen hier om alles te bekijken over zijn leven en werken. Verder kan je er genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Voor de bezoekers is het belangrijk dat er altijd vrijwilligers zijn om ze te ontvangen, ze rond te leiden en verder te kunnen helpen. Dat geeft vertrouwen en biedt gezelligheid. Museum Boer Kip is een van de toppers onder de bezienswaardigheden in de regio. Hoe leuk zou het zijn als de bezoekers straks een warm onthaal krijgen van jou en jij ervoor zorgt dat het ze aan niks ontbreekt! Er is permanent behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Schroom niet om je aan te melden via de mail of telefoonnummer 06-12345678. Of kom eens langs! We zijn van 29 april tot 1 oktober open op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.

© Copyright - 2023 Museum Boer Kip | Fotografie o.a. Albert Sanders